CV Magazijn medewerker Keurmeester Engels Spaans Ned Utrecht


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 69

Woonplaats: Utrecht

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Juni 2016 tot heden

Verkeersregelaar
Als verkeersregelaar zorg ik ervoor dat het verkeer in goede banen wordt geleid, zodat er geen opstoppingen ontstaan en het verkeer goed kan doorstromen.
Als verkeersregelaar wordt er van je verwacht dat je zelfstandig beslissingen kan nemen wanneer dit wordt verwacht. Op onverwachte momenten kunnen spannende situaties ontstaan, hiermee moet je rustig en adequaat kunnen omgaan.
• Verkeersstromen begeleiden tijdens infrastructurele, bouwwerkzaamheden en evenementen
• Aanwijzingen zoals stop- en oprijtekens geven aan verkeersdeelnemers

Juni 2015 tot 25 januari 2016
Post NL chauffeur bezorging aangetekende stukken bij overheidsinstellingen en postagentschappen.

2010 tot april 2015
Keurmeester Technische en Hygiënische Zorg ( Medewerker ITH&C ) Inspectie,
Toezicht,Hygiëne en Controle .
Als Keurmeester van Waren & van Vee en Vlees in dienst bij de Overheid van Curaçao controleer ik voedsel en waren die voldoen aan de wettelijke voorschriften zoals deze zijn vastgelegd in de Warenwet. Een Keurmeester van Waren controleert o.a. de houdbaarheid van voedselproducten in winkels, restaurants,schepen en hotels de naleving van hygiëne in de horeca of cafetaria op voedselveiligheid. Het administreren van de uitvoerende werkzaamheden. Het opmaken van de dag/week controle, inspectie- en auditverslagen en het documenteren van deze verslagen.
De Voedsel en Waren van Curaçao kent afdelingen Industrie, Horeca, Ambacht, Slachtdieren, Instellingen en Retail en Productveiligheid en Import/Export en
naleving van de wet- en regelgeving op het gebied van voedselveiligheid bij levensmiddelenbedrijven, foodindustrie en het fysiek controleren/inspecteren van het islamitisch ritueel slachten van dieren, alsmede voor de verwerking van vet- en vleesbevattende producten.

Keurmeester van Vee en Vlees
Controle en toezicht op wet- en regelgeving in slachterijen,uitsnijderijen en werkplaatsen.
Administratieve ondersteuning.
Planning werkzaamheden binnen het team.
Begeleiden en controle van slagerijen, supermarkten en foodindustrie.
Levende en geslachte keuring van alle slachtdieren.
Controle van levende dieren en huisdieren, vleesproducten, groenten, fruit en waren (import & export) via de luchthaven van Curaçao en administratie.
Controle van koel- en vrieshuizen. Hygiënecontroles en Voedselveiligheid

2007 – 2010 Werving en Selectie VWA
In 2007 verrichtte ik werkzaamheden bestaande uit administratief werk, invoeren van gegevens en bestanden, kopieerwerk, ondersteuning van het managementteam en het verzorgen van de invoer van cliëntgegevens en –mutaties in het cliëntenadministratiesysteem. Invoeren en controleren van gegevens op juistheid, volledigheid, beschikbaarheid, terugbelafspraken maken, contacten onderhouden met bedrijven werving en selectie. Ook het zorgen voor scholing en begeleiding, van nieuwe medewerkers, tot op de werkplek
verantwoordelijk voor het proces van planning en controle binnen een organisatie op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten en adviseert de leiding van het bedrijf.
De interne en externe informatievoorziening, administratieve organisatie / interne beheersing en het verbeteren van systemen, werkwijzen, procedures.

2002 - 2007 VWA /CBS
Keuring van Rood- en Wit vlees, Controle en begeleiding en keuringscontrole HACCP.
Plannen van werkzaamheden en bezetting.

Helpdesk automatisering
Kantoor automatisering: tekstverwerking, gegevensverwerking en e-mail uitgebreid tot taken, zoals procedures voor het kopiëren, scannen en printen van documenten die de systemen en procedures in front- en back-offices met elkaar integreren.
Eerste lijn medewerkers helpen met inloggen en helpen met problemen binnen de Microsoft Office pakket

1986 - 2002 RVV / VWA
Werkzaam geweest als keurmeester van vee en vlees bij het ministerie van landbouw, natuur en visserij. Werkzaamheden waren het keuren van varkens, runderen, kalveren, schapen, geiten, pluimvee etc. De keuringen gebeurden zowel in slachterijen als bij zelfslachtende boeren en bij slagerijen en BSE-monsters.
Bij de RVV heb ik leidinggegeven en mensen opgeleid, dit was een groep van 20 personen. Verzorgen van de planning voor ongeveer 50 medewerkers.

1979 - 1986 Technoloog TNO
De taken die ik daar verrichte waren o.a. het onderzoeken van voedingsmiddelen, vlees en vleesproducten, analyseren en het nemen van microbiologische monsters
Het nemen van monsters bij slagerijen en supermarkten voor verschillende onderzoeken.
Ook het bijhouden van de administratie van de keuringen behoorde tot mijn werkzaamheden.


1977-1979 Keurmeester van Waren bij de gezondheidsdienst op Curaçao
Controleren van winkels, markten en allerlei andere plaatsen waar waren liggen opgeslagen (bijvoorbeeld vriespakhuizen en koelcellen in restaurantkeukens). Daarbij let ik op de manier waarop de voedselproducten zijn opgeslagen, de conditie van de verpakking en de uiterste verkoopdata. Bovendien controleer ik of handelaars en detaillisten hygiënisch met het voedsel omgaan. Regelmatig neem ik voedselmonsters die in het laboratorium laat onderzoeken op samenstelling of bederf. Ook het controleren van hotels, restaurants en schepen behoorden tot de werkzaamheden bevindingen verwerk ik in rapporten. Als producten niet in orde zijn, kan ik de detaillist een waarschuwing geven, de partij goederen afkeuren of in beslag nemen of (in het uiterste geval proces-verbaal opmaken). Daarnaast adviseer ik ook over het voorkomen van onveilige en onhygiënische situaties.

1975 – 1977 Werkzaamheden tijdens studie Keurmeester van Waren
De aard van de bedrijven varieerde van boerderij zuivel producenten tot fabrieksmatige producenten van zuivelproducten. Verder heb ik tijdens mijn opleiding voor Keurmeester van Waren en de slagersvakopleiding in verschillende bedrijven en winkels gewerkt o.a. in de slagerij en winkel van Albert Heijn, limonade fabriek Pepsi, Bakkersbedrijf Do Schat, bij de Melkunie in Woerden en Keuringen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid in de levensmiddelensector.


Opleidingen en cursussen: Opleidingen

2016 ■ Verkeersregelaar ■ VCA
2016 ■ Heftruckcertificaat / reachtruck
2009 ■ HACCP ■ BRC ■ IFS
2009 ■ ISO-9001 ■ Microbiologie
2002 ■ Keurmeester van Pluimvee
1994 ■ Hoger Management Non Profit
1993 ■ Middle Management Non Profit
1992 ■ Voortgezet Management Non Profit
1986 ■ Keurmeester van Vee en Vlees
1985 ■ Voorbereidende lerarenopleiding
1984 ■ Slagersvakonderwijs
1977 ■ Vakbekwaamheid Kruideniersbedrijf
1977 ■ Keurmeester van Levensmiddelen
1977 ■ Vakdiploma Levensmiddelen(AGF)
1976 ■ Keurmeester van Waren

Opleidingen op het gebied van automatisering

1978 ■ Basisprincipes van Windows ,Word ,E-mailen incl. gebruik agenda
en Internetgebruik
1998 ■ MG2 Systemen en toepassingen Stichting EXIN - Computer Opleiding B.V.
1993 ■ Word perfect 5.1
1999 ■ Windows NT 4.0 / Outlook 97
1998 ■ MG1 Technische middelen
1999 ■ MS Access 97
1999 ■ Windows 95 Administration
1999 ■ Power Point 97 / Excel

Talen: Nederlands, Engels, Spaans

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik kan mijzelf omschrijven als een medewerker die betrouwbaar, flexibele is en van aanpakken weet.

Verder beschik ik over een goede fysieke gesteldheid, een goede beheersing van de Nederlandse taal, goede communicatieve vaardigheden en heb ik groot gevoel voor dienstverlening

Hobby's en interesses: Hobby's
Lezen van kranten en websites om zodoende op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van automatisering, computer nieuws, voedselveiligheid, steden bezoeken, wandelen,reizen, zwemmen en Lezen.


Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV