Werkgevers in Utrecht

Door internet is de arbeidsmarkt de afgelopen jaren transparanter geworden. Voor u als werkgever biedt dit vele voordelen maar ook voor de werknemer biedt dit nieuwe kansen.

Vast personeel

Vast personeel blijft de basis van een bedrijf en moet de continuïteit en bedrijfszekerheid garanderen. Specialistisch werk dat weinig voorkomt, wordt er vaak even bijgedaan door een werknemer. Dit kost vaak veel tijd en doordat de echte kennis ontbreekt, wordt het vaak half gedaan met alle consequenties van dien.

Freelancers

Het aantal freelancers in de regio Utrecht is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Een belangrijke reden hiervoor is dat werknemers hun baan verliezen, geen zicht hebben op een nieuwe baan en vervolgens het zelfstandige ondernemerschap opstarten. Vaak is een schat aan ervaring aanwezig bij deze doelgroep. Juist het samenwerken met deze doelgroep biedt u als ondernemer nieuwe kansen. Bij pieken schakelt u een freelancer in, bij weinig werk dalen uw personele kosten. Bij een goede samenwerking zal dit voor de freelancer een extra zekerheid geven en zal deze minder snel, als zelfstandige, bij uw klanten aan de gang gaan. Daarnaast wanneer een freelancer het werk niet aankan, zal hij u benaderen met de vraag of u kunt bijspringen.

Werkplein Utrecht is een onderdeel van Lionhead HR

Lionhead HR brengt de human resource markt in Nederland via verschillende platformen transparant in beeld. Door verschillende webapplicaties worden de aangesloten partners voor u eenvoudig in beeld gebracht en voorzien van handige tips en vakinhoudelijke informatie.

Naast dat u zelfstandig gebruik kunt maken van het platform kunnen wij maatwerk HR trajecten voor u uitwerken en neerzetten.