CV Financieel administratief duizenpoot Utrecht


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 37

Woonplaats: Utrecht

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: 2017- heden Tiger Team facilitaire dienstverlening B.V. Schoonmaakwerkzaamheden kinderdagverblijf in Harmelen.

2012-2014 Infostrada Sports Group Nieuwegein
Financieel medewerker: Periodieke rapportages aanleveren, voorbereiden, afstemmen over en uitvoeren van het periodieke afsluitingsproces, controleren op tijdigheid, juistheid en volledigheid van de boekhouding. Tussenrekeningen specificeren, uitvoeren van memoriaalboekingen, zorgdragen voor aansluitingen tussen grootboek en sub-administraties, uitvoeren van btw-aangiften. Uitvoeren van crediteuren-debiteuren administratie.

2011-2012 Aldipress B.V. Utrecht
Financieel medewerker: Opstellen van periodieke rapportages, assistentie bij de maandafsluiting, verzorgen van de fiscale aangifte (btw), het uitvoeren van de administratieve werkzaamheden ten behoeve van de grootboek administratie, crediteurenadministratie bijhouden, kasboek bijhouden, medeverantwoordelijk voor de verbetering van de werkprocessen. Bijhouden van personeels-, verzuim-, en verlofadministratie, arbeids- en wijzigingsovereenkomsten muteren, verzorgen voor de aansluiting op de financiële administratie.

2008-2011 Prosco B.V. Rotterdam
Financieel medewerker: Controleren op de coderingen van de inkomende facturen, boeken en beheren van banken en kas, voorbereiden van betalingsverkeer en uitvoeren van de betalingen, bijhouden en bewaken van debiteuren- en crediteurenbestand, maandelijks gegevens aanleveren omtrent zwangerschapsverlof docenten, ondersteunen bij de jaarafsluiting.

2007-2008 Eneco Energie Services Rotterdam
Medewerker schuldbemiddeling: Het crediteren en voorstellen tot afboeken van vorderingen binnen kaders. Het behandelen van aanvragen voortkomend uit schuldhulpverlening, Wsnp en faillissementen. Extra werkzaamheden postkamer D&I; registratie interne/externe post, fax en mails. Het verwerken van ontvangsten op bank/girorekeningen. Het afhandelen van afdrachten van incasseerders. Het initiëren van overboekingen naar interne en externe rekeningen.

Opleidingen en cursussen: VMBO Diploma behaald
MBO Diploma behaald (MBA)

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Mijn naam is Ayse. Ik word gezien als iemand die open en eerlijk is. Ik heb een groot doorzettingsvermogen en ben creatief ingesteld. Ik neem graag initiatieven en ben een doorzetter; ook in moeilijke situaties.

Terugkijkend op mijn werkverleden heb ik collega’s vaak horen zeggen dat ik goed kan luisteren en hierbij beschik over een goed inlevingsvermogen. Een andere eigenschap is mijn goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, welke ik in de loop der jaren goed heb weten te ontwikkelen.

Ik ben meer een ‘doe- type’ dan een ‘denk-type’. Mijn werkresultaten kenmerken zich in het algemeen door zorgvuldigheid, waarbij ik kan doorschieten naar perfectionisme. Ik neem snel het initiatief. Gedreven, loyaal en servicegericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Als teamplayer houd ik niet alleen rekening met de belangen van de klant, maar ook met die van mijn collega’s en leidinggevenden.

Hobby's en interesses: Boeken lezen, reizen, films kijken

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV