CV Grondstewardes Utrecht


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 32

Woonplaats: Utrecht

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: 2018 Corendon Dutch Airlines
Officer Airport Services

Als Officer Airport Services (OAS) werk je samen met het Operations Control Centre (OCC), je bent verantwoordelijk om de vluchtuitvoering van Corendon Dutch Airlines in goede banen te leiden. Samen vormen deze functies de afdeling Operations.
Binnen deze afdeling is operational excellence het hoofddoel binnen deze functie. Je verstrekt correcte informatie aan passagiers, grondafhandeling en bezoekers. Je houdt Supervisie op afhandelingsprocessen voor Corendon en daarmee op de On Time Preformance (OTP) op Nederlandse luchthavens.
Je verricht werkzaamheden als Station Coördinator tijdens lease out / stationering buiten de standplaats (dit kan buiten Nederland zijn) Het signaleren van verkoopsignalen en deze vertalen naar de juiste acties en het oplossen van problemen bij boekingen.

2017 KLM Royal Dutch Airlines
Grondstewardess

Je ontvangt passagiers op het vliegveld, controleert tickets en paspoorten van passagiers die aan je balie komen om in te checken. Daarnaast weeg je de bagage en labelt deze naar de juiste bestemming. Je geeft de passagier een bagage rescue mee. Daarna verwijst de passagier naar je juiste vertrekhal (gate) en vertel je hoe laat de passagier daar aanwezig moet zijn.
Bij Transavia - KLM doe je de vlucht alleen. Bij de gate print je de LMC en PIL uit voor de captain en crew, je board 149 tot 189 passagiers alleen per vlucht. Daarbij beantwoord de vragen van passagiers, heb je contact met collega's van het platform en het luchtverkeerstoren i.v.m. vertragingen en no shows.


2016 Pacha Canarische eilanden - Playa del Ingles
Horecamedewerkster

Bestuderen van alle recepten uit de menu kaarten, kennen van verschillende soorten merken drank, bieren en non - alcoholische dranken. Het begroeten van gasten,
aannemen van bestellingen, adviseren van dranken, mix en serveren van verschillende soorten dranken aan 3.000 tot 5.000 mensen, het schoonmaken en onderhouden van mijn bar.

• Zig Zag Canarische eilanden - Playa del Ingles
Horecamedewerkster

Afreken met contact geld en diverse betaalpassen via het POS-Systeem. Het inwerken van nieuwe collega's, versieren van de bar voor verschillende soorten evenementen/feestdagen.

• Linekers Canarische eilanden - Playa del Ingles
Horecamedewerkster

Schoonmaken van alle gebruikte aperturen in de bar, wensen vervullen van de gasten, overleg met managers en collega's.


2015 – 2015 Swissport Business Lounge Schiphol Airport
Loungemedewerkster
Eerste aanspreekpunt voor passagiers, beantwoord vragen over vluchten, onderhoud de lounge doormiddel van het aanvullen van dranken, snacks en het ophalen van lege borden van de passagiers.

2012 – 2013 Douglas Alexandrium Rotterdam
Verkoopster / Kassamedewerkster
Eerste aanspreekpunt voor klanten, verkoop en klantenadvies van parfum en beauty artikelen, kassa verwerkingen, decoratief inpakken, aanvullen en sorteren van binnengekomen artikelen, kassa bij verkoop, klanten advies en verkoop over hedendaagse look.

2012 – 2013 Eethuis de mariniers Rotterdam
Serveerster / Kassamedewerkster
Informeert de klanten over dagelijkse specialiteiten, beantwoord vragen over het menu en geeft op verzoek aanbevelingen. Neemt de eet - en drinkbestellingen van klanten op. Serveren van eten en drinken aan klanten. Ruimt de tafels af, brengt afwas naar de keuken en maakt tafels schoon.
2012 – 2012 Trekpleister Ridderkerk
Verkoopster / Kassamedewerkster
Eerste aanspreekpunt voor klanten, verkoop en klantenadvies van Health&Beauty artikelen en medicijnen. Kassa verwerkingen, retourneren van artikelen, prijzen van artikelen, vullen van schappen en displays opstellen voor actie producten.

2011 – 2012 ISO Beauty Alexandrium Rotterdam
Verkoopster
Verkoop en klantenadvies van materiaal en producten voor professionele en hedendaagse look. Presenteren van decoratieve stijltangen, krultangen en overige artikelen op de kiosk en beurzen in binnen en buitenland. verkoopadvies voor klanten, ruilservice artikelen, klachtenafhandelingen, inwerken van nieuwe collega’s, bij onderbezetting eindverantwoordelijke.

2010 – 2011 Swarovski Alexandrium Rotterdam
Assistent Manager
Verkoop en klantenadvies van sieraden en Crystal living, verwerken van orders, begeleiden en inwerken collega’s, positioneren en presenteren artikelen in de winkel, in ontvangst nemen bestellingen en plaatsen, uitvoeren en ondersteunen voorkomende kassawerkzaamheden, ruilservice artikelen en reparatieservice verzorgen, themabijeenkomsten en themadagen organiseren, bij onderbezetting plaatsvervangend assistent manager en eindverantwoordelijke.

2009 Albert Heijn – Utrecht
Kassamedewerker
Medeverantwoordelijke betreffende voorraden producten en daarnaast kassadraaien, regelmatig ondersteunen bij het inwerken van nieuw personeel.

2006 - 2008 Piet Kerkhof – Maarssen
Verkoopster / Kassamedewerker
Eerste aanspreekpunt voor klanten, verkoopadvies over producten, klantenadvies, klachtenafhandeling, inwerken nieuwe collega’s en begeleiden naar volwaardig verkoopmedewerker, ondersteunen voorraad verwerking, verantwoordelijke voor orders en bestellingen.

Stageopdrachten
2017 KLM Royal Dutch Airlines – Eindstage 5 maanden
2016 Sentido Princess Gran Canaria – Ontwikkelstage buitenland 20 weken
2015 Aviapartner – Schiphol Amsterdam – Floorwalk stagiaire
2014 KLM-PG – Schiphol Amsterdam – Floorwalk Stagiaire
2014 Service Air Business Lounge – Schiphol Amsterdam – Catering stage
2013 Market Food court Lounge – Schiphol Amsterdam – Catering stage
2010 IJsselkids Kinderdagverblijf – Capelle aan den ijssel
2009 Saltro Bloedbank – Utrecht
2008 Universiteit Nyenrode – Utrecht

Opleidingen en cursussen: 2013 – 2018 Airport College Hoofddorp
Allround luchtvaartdienstverlening Stewardess
Diploma behaald

2010 – 2011 MBO – Pedagogisch Medewerker
Albeda College Rotterdam

2005 – 2009 VMBO – Kaderberoepsgemengd theoretische leerweg
Via Nova College Utrecht
Diploma behaald

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Adviesvaardig, betrokken, (sociaal) communicatief sterk, ondernemend, overtuigend, klantvriendelijk en zeer dienstverlenend. In staat om in teamverband als zelfstandig te kunnen werken. Ik kan ingezet worden in commerciële organisaties als in dienstverlenende instellingen. Ik presteer het beste onder druk en houd ervan om met targets te werken. Daarnaast sta ik altijd open voor kritiek om mezelf te ontwikkelen.

Hobby's en interesses: Muziek, zwemmen, fitness, lezen, shoppen & koken

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV