Vacature Callcentermedewerker energie-abonnementen Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Nupersoneel.nl
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Je eigen rooster indelen en de hele dag klanten blij maken omdat ze geld kunnen besparen, het klinkt als jouw ideale baan toch?

In deze functie als callcentermedewerker energie-abonnementen is jouw doel om de klant te laten zien dat hij kan besparen en daarbij verkoop jij een goedkopere optie namens de energiemaatschappij. Je wordt door jouw leidinggevende persoonlijk begeleid en je krijgt trainingen om je te ontwikkelen naar hogere functies. Je salaris hangt af van je inzet, want niet alleen je loon stijgt als je je targets overtreft, ook komen er mooie bonussen bovenop.

Jouw aanpak
Jij bent er helemaal klaar voor. Je hebt een uitgebreide training gehad en een script bij de hand voor je verkoopgesprek. Via internet heeft de klant aangegeven dat hij interesse heeft in een energievergelijking. Jij kunt in het systeem precies zien hoeveel ze betalen en bij welke aanbieder ze zitten. Je belt de klant en biedt een besparing aan. Wanneer je nee te horen krijgt ga je gewoon door met het volgende telefoontje net zo lang tot je wel winst kunt maken. Jij bent sowieso geschikt voor outbound callcenterwerk wanneer je houdt van:
verkopen via de telefoon.
luisteren naar de klant en inschatten wat hij nodig heeft.
het doen van een aanbod op het juiste moment.

Jouw werkrooster mag je zelf indelen en je moet in ieder geval 1 avond in de week willen werken.

Wat voor iemand zoeken we?
Luisteren, uithoren en overhalen, dat is waar jij met jouw commerciële instelling goed in bent. Binnen no time heb jij boven tafel wat de klant nodig heeft. Jij bent een verkoper in hart en nieren. En al krijg je 10 keer nee te horen, jij rondt de gesprekken netjes af en belt zo weer een volgende potentiële klant voor een ja. Juist die nees dagen jou uit om door te zetten. Ook heb jij voor deze functie:
minimaal mbo werk- en -denkniveau.
ervaring als klantenservicemedewerker, telefonische verkoper of commercieel medewerker binnendienst is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Dit ligt er op jou te wachten
Jouw inzet wordt gewaardeerd en daar staat uiteraard meer tegenover. Daarom krijg je van ons:
een uurloon tussen de 9,22 en 13,22. Dit stijgt afhankelijk van de gehaalde targets.
reiskostenvergoeding van 0,19 per km (tot maximaal 40 km) per gewerkte dag of vergoeding voor openbaar vervoer oplopend tot 7,50 per dag.
flexibele werktijden en de mogelijkheid om fulltime of parttime te werken.
een bonusregeling.

Call to action
Wij jij een baan om je te ontwikkelen met de mogelijkheid om door te groeien? Overtuig ons dan met een goede motivatie en cv en solliciteer vóór 26 juni 2018. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek in het callcenter.

Mocht je nog vragen hebben kan je mailen naar arbeidsmakelaar.nl of telefonisch contact opnemen via

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Sector: Callcenter

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren