Vacature Productiemedewerker Spotta Utrecht. Direct starten! Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: 7 miljard folders per jaar. Er is bijna geen Nederlander boven de 10 jaar die nog nooit een folder heeft gelezen die door Spotta wordt verspreid. Spotta is de marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples. Vanuit haar 3 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Utrecht bestaat uit ca. 100 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Zit jij altijd bij de brievenbus te wachten tot de wekelijkse folders weer op de mat vallen? Om vervolgens heerlijk met een kopje koffie of thee de folders door te bladeren? En ben je benieuwd naar de andere kant van dit proces; het maken van de pakketten?Lees dan verder want dan is deze vacature echt iets voor jou!Bij Spotta in Utrecht staan 4 machines waar de huis-aan-huis folderpakketten gemaakt worden. Aan deze machines staan productiemedewerkers die de folders in de machine leggen. Aan de machine werk je samen in een team met de operator en je collega-productiemedewerkers.Als productiemedewerker zorg jij er samen met je collega's voor dat de machine op rolletjes loopt. Door jouw snelheid en handigheid voorkom je storingen en stilstand.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Voor de vacature productiemedewerker, bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden aan. Werken bij Spotta staat bekend als een fijne werkplek met leuke collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta.Voor het werken tussen 22:00 uur en 6:00 uur ontvang je een toeslag. Op zon- & feestdagen ontvang je voor de gehele dag toeslag.Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 11 km en kosten die je maakt voor het openbaar vervoer worden volledig vergoed.Ben jij de flexibele aanpakker waar wij naar zoeken? En wil je graag en snel aan het werk? Stuur dan je cv en motivatie naar spotta_utrecht@inperson.nl of bel met 030-7539510.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren