Vacature Heftruckchauffeur bij Spotta Utrecht. Start per direct fulltime! Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Spotta bezorgt jaarlijks meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Bij Spotta in Utrecht staan 4 machines waar de huis-aan-huis folderpakketten gemaakt worden. Aan deze machines staan productiemedewerkers die de folders in de machine leggen. Als Heftruckchauffeur zorg jij er samen met je collega's voor dat de machine op tijd en met de juiste folder wordt bevoorraad. Door jouw snelheid en oplettendheid voorkom je storingen en stilstand.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Heftruck chauffeurs opgelet! Ben jij per direct op zoek naar een dynamische baan als heftruckchauffeur? En is logistiek helemaal jouw ding? Lees dan verder want dan is deze vacature echt iets voor jou!Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, in de juiste aantallen, op de goede locatie aan de machine komt te staan. Spotta heeft meerdere productiemachines en als heftruckchauffeur ben jij gedurende de hele shift verantwoordelijk voor de juiste en volledige bevoorrading van productie aan jouw machine.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Voor de vacature Heftruck chauffeur, bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden aan. Werken bij Spotta staat gelijk aan een fijne werkplek met leuke collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta.Voor het werken tussen 22:00 uur en 6:00 uur ontvang je een toeslag. Op zon- & feestdagen ontvang je voor de gehele dag toeslag.Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 11 km en kosten die je maakt voor het openbaar vervoer worden volledig vergoed.Ben je enthousiast geworden over deze vacature? En wil je graag zo snel mogelijk aan het werk? Stuur dan je cv en motivatie naar spotta_ utrecht@inperson.nl of bel met 030-7539510.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren