Vacature Productiemedewerker Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wil jij als bijbaan, doordeweeks of in het weekend, werken in de productie bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Productiemedewerker bij Spotta in Utrecht. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het vullen van de te verspreiden folders in de machine. Samen met jouw team verwerk jij deze folders aan de machines tot folderpakketten die bij de consument op de deurmat valt.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, op de juiste manier op de juiste locatie in de machine wordt gelegd. Spotta heeft in de fabriek meerdere productielijnen staan waarvan gedurende jouw shift de machines continue moeten worden voorzien van folders die verwerkt worden. Als productiemedewerker ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat gedurende jouw shift, jouw productielijn volledig en correct bevoorraad is met de juiste folders.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wij bieden je een bijbaan in de productie bij Spotta. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de bedrijfsregeling van Spotta. Reiskosten worden vergoed vanaf 11 km met een maximum van 30 km, OV kosten worden 100% vergoed bij 2e klasse.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren

Gerelateerde vacatures