Vacature Afdelingsmanager - Dirk van den Broek Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Dirk van den Broek is van oudsher een echt familie bedrijf en dit zie je tot op de dag van vandaag nog steeds terug in de bedrijfsvoering. Momenteel is deze mooie supermarktorganisatie op zoek naar afdelingsmanager voor de regio groot Utrecht en groot Amsterdam. Met ruim 12.000 collega’s die werkzaam zijn binnen de 123 filialen en de komst van twee nieuwe filialen, behoren zij tot een van de grote supermarktketens in Nederland. Door vast te houden aan hun kernwaarde: een goede service tegen een lage prijs, hebben zij dit succes weten te behalen. Een prestatie waar zij trots op zijn en waar jij deel van kan uitmaken!De functie van Afdelingsmanager is een verantwoordelijke functie, waarin jij niet alleen verantwoording draagt voor de ontwikkeling van je collega’s. Ook ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de omzet doelstellingen, optimale klant beleving en het allerbelangrijkste, de terugkeer van klanten. Kortom, werken bij Dirk van den Broek betekent werken in teamverband waar ieder het naar zijn zin heeft en successen worden behaald en gevierd!Dirk van den Broek biedt veel mogelijkheden om jouw carrière als retail professional een boost te geven. Veel van de managers die werkzaam zijn binnen Dirk van den Broek zijn dan ook intern opgeleid van winkelmedewerker tot manager. Hiervoor hebben zij praktijk- en vakopleidingen gevolgd. Dirk van den Broek hecht niet alleen veel waarde aan haar personeel, ook willen zij een bijdragen leveren aan de samenleving. Zo konden Stichting: Cliniclowns, Make a wish Nederland, Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Stichting Alpe d’HuZes afgelopen jaar op steun van Dirk van den Broek rekenen.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Als afdelingsmanager ben jij verantwoordelijk voor de afdeling KW & kassa of vers. Samen met de andere afdelingsmanager en de supermarktmanager ben jij verantwoordelijk voor het management van het gehele filiaal. Je stuurt collega’s aan, bent het aanspreekpunt voor collega’s en klanten, zoekt naar een zo efficiënt mogelijke werkwijze en signaleert problemen om vervolgens hier met een passende oplossing voor te komen. Een goede afdelingsmanager denkt immers niet in problemen maar in oplossingen.Samengevat ziet jouw werkdag er uit:Jij stuurt indirect een team aan van tussen de 40 en 120 collega’s;Monitor jij dagelijks de geld- en goederenstroom;Zorg jij ervoor dat de doelstellingen behaald worden;Kijk jij met een kritische blik naar het proces;Weet jij de sfeer er goed in te houden.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Naast dat je in een dynamische omgeving komt te werken waar de ontwikkeling van jou en je collega’s centraal staat, bieden zij diverse doorgroeimogelijkheden aan. Zo hebben zij per jaar de mogelijkheid om intern te solliciteren op een functie hogerop. Hun eigen collega’s hebben immers voorrang! Daarnaast bieden zij boven een marktcomfort salaris en word jij beloond voor je inzet d.m.v. een prestatiebonus.Samengevat krijg jij:Een salaris van €2322,- tot €2980,- bruto per 4 weken;Reiskostenvergoeding;Een prestatiebonus;Een eerlijke kans om door te groeien in functieniveau en/of functie;Interne opleiding om jouw ontwikkelen te stimuleren;Een filiaal met maximaal woon-werkverkeer van 30 minuten;Veel en grote verantwoordelijkheden.

Sector: Detailhandel, winkel

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren

Gerelateerde vacatures