Vacature Fietskoerier in Utrecht Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Lekker fietsen, zoeven langs de wegen. Een windje voor en dan een windje tegen. Je leest het goed, jij kan betaald fietsen! Wij zijn namelijk op zoek naar fietskoeriers.

Je kan in deze functie al aan de slag voor 8 uur per week, maar wil je meer uren werken dan is dat ook zeker mogelijk. De dagen/uren die je ingepland staat is vooraf bij jouw bekend. Op dat moment zorg je er voor dat je bereikbaar bent, want elk moment kan er een berichtje bij je binnen komen dat je naar het restaurant in Utrecht moet komen om de bestelling bij de mensen in Utrecht weer af te geven.

Je eigen fiets die fietst natuurlijk het fijnst dus die kan je dan ook gewoon gebruiken. Vanaf het moment dat jij thuis vertrekt gaat je werktijd van start, want we zijn er van overtuigd dat jij al in de startblokken klaar zit om op je fiets te springen. Nadat jij de eerste bestelling hebt afgeleverd krijg je alweer het volgende berichtje binnen waar je het volgende gerecht gaat afhalen en moet gaan bezorgen. Dit gaat zo de gehele dienst door.

Je starttijd ligt tussen 16.00 uur en 18.00 uur en je werkt in elk geval 4 uur per dienst. Belangrijk is wel dat jij in elk geval 2 dagen per week beschikbaar bent waarvan 1 dag op vrijdag, zaterdag óf zondag.

Ben jij die sportieveling die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Naast een sportieve functie waarbij je ook nog eens kan genieten van je eigen favoriete muziek bieden wij jou het volgende:

Een betaalde sportactiviteit op de fiets;
Een baan die je prima naast je studie of andere bezigheden kan verrichten;
De fooi die je ontvangt van de mensen mag je in eigen zak steken;
Bruto uurloon van €6,20 bij 16 jaar oplopend tot een bruto uurloon van €10,20 vanaf 21 jaar en ouder;
Een vergoeding per afgelegde kilometer op de fiets tijdens je dienst.

Sector: Uitzend, W & S, detacheringsbranche

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren